Batouwe Basketball doet mee met Vriendenloterij

Batouwe Basketball scoort voor Batouwe Basketball Academy tijdens Belactie actie

Op maandag 11 maart organiseert Batouwe Basketball een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen. Met deze actie kunnen wij projecten zoals de Batouwe Basketball Academy te financieren. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 11 maart tussen 19.00 en 21.00 uur kun je een telefoontje verwachten van de Dreamfields Dolphins of de dames van Lekdetec.nl met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Batouwe Basketball. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar de club;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de
    meeste loten hebben verkocht.