Sjors Sportief | Kom je ook?

Kom je ook basketballen bij Batouwe Basketball?

Vanaf 15 maart start Batouwe Basketball weer met Sjors Sportief!

Zit je in groep 3 t/m 6 dan kun je gratis 3 basketballessen volgen om te ervaren of basketball ook wat voor jou is.
Batouwe Basketball is de grootste basketballvereniging in de regio. Van peanuts, mini’s tot recreanten: je bent altijd welkom om in Bemmel te basketballen.

Batouwe Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Daarna kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en misschien wel naar ons dames 1 of heren 1 team.

Voor iedere wedstrijd in de Ere- en Promotiedivisie kiezen we een talentje van de week en dat betekent dat je als jeugdlid eregast bent bij ons dames 1 of heren 1 team. Hoe gaaf is dat om als eregast te mogen proeven aan super spannende basketball wedstrijden!

Sjors Sportief | Kom je ook?

Dus kom gezellig meetrainen vanaf vrijdagavond 15 maart
18.00 uur
De Schaapskooi in Bemmel