Super Special Saturday | Final Four & Eindfeest

Het basketballseizoen 2018-2019 zit er voor meeste teams helaas weer op. Samen met jullie willen we dit mooie jaar afsluiten middels een knallend eindfeest op zaterdag 4 mei. Niet voor iedereen is dan het seizoen afgelopen. De Dreamfields Dolphins en de VU20 hebben de Final Four gehaald en spelen die dag in Bemmel de eerste halve finale in de strijd om het kampioenschap! Dat maakt zaterdag 4 mei een SUPER SPECIAL SATURDAY. Zorg dat je erbij bent!

Programma

17.45u | Batouwe VU20 – CBV Binnenland
20.30u | Dreamfields Dolphins – Solar Systemen Grasshoppers*
22.00u | Eindfeest Batouwe Basketball

*Tickets aan de deur te koop. Jeugd t/m U16 is gratis.

Batouwe VU20 โ€“ CBV Binnenland

VU20 heeft zich na een goed seizoen geplaatst voor de Final Four en zullen hun weg naar de titel willen starten met een sterke thuiswedstrijd tegen CBV Binnenland. Het team van Thijs Sloot, Kris Biesters en Jeroen Duifhuizen gaat alles op alles zetten om de finale te bereiken en de titel te pakken. Kom jij onze meiden ook toejuichen?

Dreamfields Dolphins โ€“ Solar Systemen Grasshoppers

Onze tweede topper van de avond is de eerste halve finale wedstrijd tussen de Dreamfields Dolphins en Solar Systemen Grasshoppers. Na een fantastisch seizoen, waarin handhaving de oorspronkelijke doelstelling was, strijden de mannen van Chris Stomp en Friso Hammink nu voor de titel. Neem vrienden en familie mee, toeters en bellen, vlaggen en trommels en schreeuw onze mannen naar de overwinning!

Het Eindfeest

Na deze fantastische wedstrijden is het tijd voor onze jaarlijkse seizoensafsluiting. Dit jaar georganiseerd door Heren 4, dus dat zal een gezellige avond worden. De DJ is geregeld, de hapjes staan klaar en de gezelligheid maken we zelf. Wij zijn tenslotte Batouwe Basketball! Misschien wel de leukste club van Nederland ๐Ÿ™‚

Het eindfeest is altijd bijzonder omdat vrijwilligers, coaches en trainers in het zonnetje worden gezet. Don’t miss it!