U12 Boys Kampioentjes

De U12-1 heeft zaterdag 13 april een mooi kampioensfeestje gevierd. Ze speelden hun laatste competitiewedstrijd tegen Wildcats. Met deze winst op zak hebben ze een hele bijzondere prestatie geleverd: ze zijn ongeslagen kampioen geworden! En dat moet natuurlijk gevierd worden. De kampioensshirts worden tevoorschijn getoverd en de boys zijn klaar om in stijl de medailles en beker in ontvangst nemen. Als grote verrassing mochten ze een rondje op de platte kar door Bemmel rijden. Hoe dat er uit zag? Bekijk de foto’s hieronder maar 🙂 Als klap op de vuurpijl  konden ze ook nog op de foto met hun grote voorbeelden van de Dreamfields Dolphins. Een dag om nooit te vergeten!

1 Response
  1. René Duifhuizen

    Gefeliciteerd jongens en trainer coaches!! Wat een mooie fotorapportage, jullie hebben er een mooi feest van gemaakt.