VU20 in finale Final Four!

Onze VU20 meiden en de Dreamfields Dolphins zijn dit seizoen geëindigd in de top 4 in de competitie. Dat betekent dat ze in de final four mogen spelen om een plek in de finale voor het Landskampioenschap. De Dolphins gingen in twee wedstrijden strijdend ten onder tegen Grasshoppers. De VU20 meiden wist door de winst in Bemmel met 18 punten de finale te halen. De uitwedstrijd in Barendrecht op 11 mei werd dan wel verloren, maar de marge van 18 was genoeg voor een finaleplek!

In de finale neemt het team van Thijs Sloot, Kris Biesters en Jeroen Duifhuizen het op tegen CTO Amsterdam (Orange Angels Academy). Alle finales op landelijk niveau worden gespeeld in Zwolle. Onze meiden komen vroeg in actie, op zaterdag 18 mei treden ze om 11.00 uur aan tegen het team van Molly McDowell.

Batouwe VU20 – Orange Angels Academy
11.00 uur
Topsporthal Zwolle
Tickets zijn bij de kassa verkrijgbaar

Voor meer informatie over de finales kun je terecht op de website van de Nederlandse Basketball Bond.  https://www.basketball.nl/competitie/nbb-finals

Natuurlijk zien we iedereen graag terug in Zwolle gekleed in WIT!

Leave a Reply

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.