TopTeam doet mee aan Super-G toernooi

Onze spelers van het TopTeam hebben gisteren en geweldige dag gehad. Als afsluiting van het seizoen deden ze mee aan het Super G-toernooi in Rosmalen. Het team ging goed voorbereid op pad. Sponsor en basketball liefhebber Olof Baltussen sponsorde met zijn bedrijf Cool at Work mooie nieuwe tassen voor het team.

Tweede plek voor onze toppers

Eenmaal in Rosmalen barst de strijd los. Er werd fanatiek gespeeld, maar tussendoor was er ook genoeg ruimte om leuke spelletjes te doen. Natuurlijk is sportiviteit en plezier het allerbelangrijkste, maar we zijn erg trots dat ons TopTeam 2e is geworden!

Een geslaagde afsluiting van dit seizoen, we zien jullie graag volgend jaar weer!

Is het TopTeam iets voor jou?

Het TopTeam is er voor kinderen vanaf zeven jaar die wat extra aandacht nodig hebben en willen sporten op hun eigen niveau. Er wordt door ervaren trainers en begeleiders de kans geboden om toch te kunnen sporten. Naast het leren van technieken, zijn sfeer en fun ook erg belangrijk! Bij het TopTeam kunnen we vanwege de vele trainers en begeleiders een individueel aanbod en genoeg individuele aandacht bieden, zodat ieder kind zich kan blijven ontwikkelen.

1 Response
  1. René Duifhuizen

    Wat leuk om dit te lezen! Complimenten voor het team en fantastische begeleiders!