Wiljohn Wattimena overleden

Wiljohn Wattimena. Met een gigantische glimlach verscheen je altijd in de sporthal. Op de tribune of aan de bar. Met jou erbij was het altijd een feestje.

Als basketballer en liefhebber van de sport was Batouwe Basketball een beetje je tweede thuis, eerst de Bongerd en later De Schaapskooi. Mooie wedstrijden, lelijke wedstrijden, verliespartijen en kampioenschappen, waar er strijd werd geleverd stond jij altijd vooraan.

Ondertussen leverde jij je eigen strijd. Een lange, oneerlijke strijd. Zonder winnaars, en met alleen maar verliezers. Maar zo zag jij het nooit. Strijdbaar, dankbaar en รกltijd positief. Zo stond jij in het leven. De liefde die jij had voor het leven, daar kunnen we allemaal wat van leren.

Een lege plek op de tribune en in ons hart, maar een glimlach die voor altijd bij ons is.

Wiljohn Wattimena. Winnaar voor het leven. <3