Howard Gordon nieuwe hoofdcoach Heren 2

Wij verwelkomen Howard Gordon als nieuwe hoofdcoach bij Heren 2, dat uitkomt in de 2e Divisie. Howard is 42 jaar, Account Manager in de technische sector en geboren en getogen in Boxmeer. Samenwonend met vriendin Peggy en 2 kinderen, Ryan en Kiona, in Cuijk.

Howard Gordon nieuwe hoofdcoach Heren 2

Vanaf zijn 10e jaar is Howard al betrokken en actief in het basketballwereldje. Als speler speelde hij bij Akros Boxmeer, Gennep Cougars, Jumpers Venray en BC Jink in Cuijk. Vanaf 2006 is Howard begonnen met het trainen en coachen van diverse jeugd- en herenteams van 1e Klasse tot 1e Divisie. Vorig seizoen was hij hoofdcoach van Heren 1 bij Pluto Wageningen. Naast zijn activiteiten als coach is hij ook actief geweest in diverse commissies en bestuursfuncties.

Howard:  ‘’Als coach ben ik zeer gedreven. Daarbij kijk ik niet alleen naar het technisch/tactische aspect. Maar ik ben erg betrokken bij het team en spelers al individu. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Bemmel en wil graag een mooie teamprestatie neerzetten voor het seizoen 2019-2020!’’

Wij zijn ook erg blij met de komst van Howard en de passie die hij meebrengt naar Bemmel!