De Agile Testers nieuwe hoofdsponsor Batouwe Basketball Academy

Gratis basketballen in regio Lingewaard, bij Batouwe Basketball kan het!

Met trots presenteert Batouwe Basketball De Agile Testers als nieuwe hoofdsponsor van de Batouwe Basketball Academy (BBA). Door het partnership kan de basketball vereniging uit Bemmel sport onder de jeugd in de regio verder stimuleren en eigen talentontwikkeling verder begeleiden.

De Agile Testers helpt bedrijven met het testen van software, ze zijn actief door heel Nederland en België. Met roots in de Lingewaard zocht het bedrijf een mooie manier om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Carlo van Driel, eigenaar van De Agile Testers, is enthousiast over het partnership: ‘’Mijn zoon speelt bij Batouwe Basketball en ik zie persoonlijk wat een teamsport als basketball met kinderen doet. Met de BBA kan iedereen in de regio gratis komen sporten, dat is echt uniek. Daarnaast krijgen talenten binnen de club de kans om zich door te ontwikkelen. Een initiatief waar wij ons graag aan verbinden.’’

De Agile Testers nieuwe hoofdsponsor Batouwe Basketball Academy

Theo (l) en Carlo (r) van De Agile Testers

‘’Als sportvereniging zijn wij van mening dat wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het bewegingspatroon van kinderen. Daarnaast zorgt een teamsport zoals basketball voor ontwikkeling op sociaal en mentaal vlak. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind, zonder lid te zijn van een vereniging, moet kunnen sporten. Vanuit die gedachte is de BBA ontstaan. Inmiddels bestaat de BBA al ruim 4 jaar. Met sponsoren en partners zoals De Agile Testers en Decathlon kunnen we elk jaar weer stappen maken, ook met de ontwikkeling van onze eigen talenten,’’ aldus Jeroen Guldemond, Voorzitter Batouwe Basketball.

De Agile Testers nieuwe hoofdsponsor Batouwe Basketball Academy

Over De Agile Testers

De Agile Testers is een software detacheringsbedrijf dat zich specifiek richt op het uitvoeren- en verbeteren van software testtrajecten in Agile(wendbare) omgevingen bij klanten. En dat doen ze niet zomaar: Ze zijn marktleider in Nederland en België. Door het continue aantrekken van nieuwe top-testers zijn én blijven zij de beste in hun vak. Naast het detacheren van Agile Testers worden ook consultants zoals Scrum Masters en Agile Team coaches aan klanten verhuurd om de Agile teams naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast bieden ze innovatieve oplossingen aan en geven De Agile Testers ook trainingen en opleidingen op diverse gebieden. www.deagiletesters.nl

 

1 Response
  1. René Duifhuizen

    Wat een mooie stap van Agile Testers, we zijn daar heel blij mee. BBA past helemaal in het beleid van de gemeente en het Rijk. Batouwe is hiermee een open club en blijft dat ook. Een felicitatie waard!