VDP Beveiligingstechnieken nieuwe sponsor Dreamfields Dolphins

VDP Beveiligingstechnieken wordt kledingsponsor van het eerste mannenteam uit Bemmel, de Dreamfields Dolphins. Het Nijmeegse bedrijf verbindt zich voor de komende drie jaar aan de Promotiedivisionist, waardoor topsport én breedtesport in de regio een impuls krijgen.

VDP Beveiligingstechnieken nieuwe sponsor Dreamfields DolphinsVDP Beveiligingstechnieken is dé specialist op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. Ze bedienen daarbij zowel zakelijke als particuliere relaties door heel Nederland. Met de sponsoring steunen ze de sportieve ambities van Batouwe Basketball. Bas Wille, Directeur VDP: ‘’Als bedrijf in de regio willen we graag een maatschappelijke bijdrage leveren. De ambities van Batouwe Basketball en de Dreamfields Dolphins spreken ons erg aan. Sporten op hoog niveau, maar met oog voor ontwikkeling van jeugd en omgeving.’’

‘’Uiteraard zijn we erg verheugd met VDP Beveiligingstechnieken als nieuwe sponsor. Samen met onze andere partners zorgen zij ervoor dat er op hoog niveau gebasketbald kan worden in Bemmel. Maar het effect is groter dan dat. Als vereniging zien wij wat de spelers van de Dolphins en ook de dames van Lekdetec.nl voor jonge (potentiele) sporters betekenen. Het enthousiasme onder de jeugd is groot en wij zijn ervan overtuigd dat topsport en breedtesport hierbij hand in hand gaan,’’ aldus bestuurslid Herm Timmermans.

Over VDP Beveiligingstechnieken

VDP Beveiligingstechnieken is sinds jaar en dag dé specialist in inbraak- en brandbeveiliging. Klanten bestaan uit zowel zakelijke als particuliere relaties in geheel Nederland. Tegenwoordig werken ze ook aan projecten in België en Duitsland. Ze zijn expert op het gebied van camerabeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Door de ruime ervaring en deskundigheid ondersteunt VDP Beveiligingstechnieken bij het zoeken naar de beste oplossingen om werk- en leefomgeving te beschermen.

Voor meer informatie kijk op ww.vdp-beveiliging.nl

VDP Beveiligingstechnieken nieuwe sponsor Dreamfields Dolphins VDP Beveiligingstechnieken nieuwe sponsor Dreamfields DolphinsVDP Beveiligingstechnieken nieuwe sponsor Dreamfields Dolphins