Batouwe zet de bloemetjes buiten

Batouwe Basketball Bloembollenactie najaar 2019

Vijf jaar na de eerste succesvolle bloembollenactie willen we deze herhalen voor aankomend seizoen. Het doel van deze actie is om extra geld voor de clubkas in te zamelen, dat gebruikt kan worden om onze jeugdopleiding structureel op een hoger plan te brengen. Daardoor kunnen jongens en meisjes hun basketbalvaardigheden beter ontwikkelen zodat er een betere doorstroming ontstaat naar onze hoogste dames- en herenteams.

Deze actie wordt georganiseerd door het Heren-Recreanten-2 team.

Hoe werkt de bloembollenactie?

Ter voorbereiding gaan we in de week van 26 – 30 augustus langs de teams voor uitleg en het maken van afspraken. Alle leden krijgen bovendien een mail toegestuurd met gedetailleerde informatie over deze bloembollenactie.

Bestelformulier via jeugdleden

In de week van 2 september gaan jeugdleden van Batouwe met een bestelformulier in Bemmel langs de deur om pakketten bloembollen te verkopen. Aan de hand van folders met de verschillende bestelmogelijkheden kunnen de mensen één of meer pakketten bloembollen bestellen. In de week van 7 oktober worden de bestelde pakketten bij de mensen thuisbezorgd. Alle overige leden krijgen een bestelformulier mee om in hun eigen omgeving (familie, buren, vrienden, werk etc.) zoveel mogelijk pakketten bloembollen te verkopen.

Kraampjes in Bemmel

Daarnaast staan op zaterdag 21 september een aantal Batouwe-leden zowel in een kraampje bij Landwinkel de Woerd als in een kraampje bij de Jumbo (Bemmel) om nog meer bloembollen te verkopen.

Batouwe zet de bloemetjes buitenBatouwe zet de bloemetjes buiten

Als Recreanten 2 hopen we op een grote verkoop van bloembollen, zodat er een mooi bedrag in het laatje van Batouwe terechtkomt. We rekenen op jullie hulp om van deze actie een groot succes te maken!

Voor vragen cq opmerkingen over deze actie kunnen jullie contact met ons opnemen via batouwe.bloembollenactie@gmail.com.

Heren Recreanten 2

Batouwe zet de bloemetjes buiten

1 Response
  1. René Duifhuizen

    Mooie actie van onze heren recreanten 2 !!
    Wij doen mee en ik hoop dat er veel mensen zo over denken.