Klaar voor het nieuwe BBA seizoen?

Het nieuwe basketball seizoen is weer begonnen en wat hebben we er weer zin in! De eerste team trainingen zitten er inmiddels op en ook het BBA seizoen gaat in september van start.

Hoe ziet het BBA seizoen eruit?

BBA zondag

De zondag trainingen zijn voor alle kinderen van 5 t/m 17 jaar in de regio, je hoeft geen lid te zijn van Batouwe en je kunt hier gratis aan deelnemen. Dus neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

De eerste training begint op zondag 22 september. Elke zondag lekker basketballen van 10.00 โ€“ 12.00 uur, waarbij er we de groepen verdelen op leeftijd en niveau. De trainingen zijn in de Schaapskooi in Bemmel. Midden in het seizoen maken we een uitstapje naar een andere sporthal vanwege hockey activiteiten. We houden jullie op de hoogte van locatie en tijden.

Trainers

Ook dit jaar zullen Anouk en Anouk de trainingen verzorgen. Maar er is ook elke week bezoek van van de Dolphins en dames van Lekdetec .nl.

BBA selectie

Dit jaar starten we weer met de woensdag BBA! tijdens deze extra training krijgen geselecteerde kinderen van Batouwe de kans extra te trainen op een hoger niveau dan dat ze gewend zijn bij hun eigen team. Op deze manier willen we een selecte groep talenten de kans bieden zich sneller en naar een hoger niveau te ontwikkelen.

Trainers

Vladimir da Costa zal de vaste skill trainer zijn voor de BBA selectie. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Anouk. En de nieuwe coach van de Dolphins, Matthew Otten, ook assistent coach van het Nederlands Mannen Team, komt ook langs!

Nieuwe hoofdsponsor

Om zowel de BBA selectie als de zondag trainingen mogelijk te maken hebben wij De Agile Testers bereid gevonden de nieuwe partner en hoofdsponsor te worden van de BBA. Wij zijn er ontzettend trots op deze mooie partner te mogen verwelkomen in de Batouwe Basketball familie! Lees het persbericht.

Klaar voor het nieuwe BBA seizoen?

De Dolphins en dames van Lekdetec.nl in actie zien?

Jullie voorbeelden zullen veel op het trainingen zien langskomen. Maar als jullie de Dolphins en dames van Lekdetec.nl elke week in actie willen zien kun je natuurlijk naar alle thuiswedstrijden komen kijken! Ben je een echte super fan, dat is de seizoenkaart wellicht iets voor jou!

Klaar voor het nieuwe BBA seizoen?

 

1 Response
  1. Renรฉ Duifhuizen

    Dit is helemaal fantastisch wat jullie doen om basketball in de breedte en op weg naar de top doen.
    Complimenten voor Anouk en alle vrijwilligers!!