Super Saturday | 28 september

Het basketballseizoen gaat weer beginnen. Samen met jullie willen we dit mooie jaar aftrappen middels een knallend openingsfeest op 28 september. De Dreamfields Dolphins en dames van Lekdetec.nl komen natuurlijk eerst in actie. Een dubbel feestje. Zorg dat je erbij bent!

PROGRAMMA

17.45u | Dreamfields Dolphins – BV Virtus
20.30u | Lekdetec.nl – Martini Sparks
22.00u | Openingsfeest Batouwe Basketball

*Tickets aan de deur te koop. Jeugd t/m U16 is gratis.

DREAMFIELDS DOLPHINS – BV VIRTUS
Om 17.45 uur treden de Dreamfields Dolphins aan tegen BV Virtus uit Werkendam. Het team uit Bemmel staat onder leiding van een nieuwe hoofdcoach, Matthew Otten. Naast een andere coach zijn er nog meer nieuwe gezichten te bewonderen. De 2.11 lange Sjors Poels brengt de nodige versterking onder de borden. Op de forward positie komen Yannick Pinckaers en Nour Yaaqobi over van TBG Dragons.

LEKDETEC.NL- MARTINI SPARKS
Om 20.30 uur komt Lekdetec.nl in het veld tegen Martini Sparks uit Groningen. Bij Lekdetec.nl is de coaching staff nagenoeg hetzelfde gebleven. Rene van der Wielen zal als nieuwe assistent zijn ervaring laten gelden. Daarnaast telt het team van Daan de Heus twee buitenlandse versterkingen dit seizoen. Vandaag kunnen jullie Gracie Roberts uit Nieuw Zeeland en de Turkse Dilara Lafatan voor het eerste in actie zien!

HET OPENINGSFEEST
Na deze fantastische wedstrijden is het tijd voor onze jaarlijkse seizoensopening. De DJ is geregeld, de hapjes staan klaar en de gezelligheid maken we zelf. Wij zijn tenslotte Batouwe Basketball!

Don’t miss it!