Batouwe doet mee aan het Lingewaards Sportakkoord

In Lingewaard is men aan de slag om te komen tot een Lingewaards Sportakkoord. Het gaat over de samenwerking tussen gemeente, sportaanbieders, scholen en zorgaanbieders en hun gezamenlijke acties. De afgelopen periode hebben veel Lingewaarders, waaronder bestuursleden van Batouwe, invulling gegeven aan dromen en ambities. Dit is vertaald in een concreet sportakkoord

Klik hier om het concept Lingewaards Sportakkoord te lezen.

Wij willen graag weten wat je hier van vindt. We willen je vragen om de volgende vragen te beantwoorden:
• Wat vind je sterk aan het sportakkoord?
• Welke tip heb je voor verbetering?
• Heb je nog aanvullingen of suggesties (bijv. nieuwe acties)?

Ook nodigen we je uit voor de inloopbijeenkomst voor het Lingewaards Sportakkoord. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 oktober van 16.30 tot 19.30 uur bij Cultureel Centrum De Kinkel (Van Ambestraat 1 in Bemmel). Tijdens deze bijeenkomst kun je binnenlopen om te spreken over het Lingewaards Sportakkoord, maar vooral om aan te geven aan welke actiepunten en ambities jij of jouw organisatie een bijdrage wilt leveren. Omstreeks 17.00 uur en 19.00 uur zal een korte toelichting op het sportakkoord worden gegeven. De koffie staat klaar!

Reageren op het sportakkoord en aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. Alle informatie over het sportakkoord is ook te vinden op www.lingewaardssportakkoord.nl. Wij hopen op veel reacties en een grote opkomst op 3 oktober! Samen maken we Lingewaard nog sportiever en gezonder!