Week van de Scheidsrechter

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids geen wedstrijd. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt echter vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch zijn het – net als de sporters zelf en (andere) vrijwilligers binnen een vereniging – mensen met passie voor basketball die in hun vrije tijd op het veld staan.

Daarom even een ♥️ voor de toppers van Batouwe en alle scheidsrechters in Nederland.

 

Leave a Reply

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.