Clubheld van het Jaar | Leentje

Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden. Natuurlijk hebben wij heel veel clubhelden in Bemmel. Dit jaar zijn daarvan twee helden van Batouwe genomineerd. Leentje is een van de genomineerden.

Clubheld van het Jaar | Leentje

Stem op Leentje

Er bestaan veel clubhelden, maar wij hebben wel een hele speciale in huis. Voor de nominatie van deze clubheld, volstaat alleen het noemen van haar voornaam. Leentje. Wij geven met liefde een ode aan ‘onze’ Leentje. Want Leentje is een clubicoon. Beroemd en berucht. Vooral berucht. Tenminste bij de tegenstanders, want ze is onze grootste fan. Zwaaiend met shirts, trommels, bezems (of elk willekeurig voorwerp voor handen) zweept ze het publiek op. Haar grootste wapen is ongetwijfeld haar stemgeluid. Iedereen die haar kent weet waar we het over hebben. De stem van Leentje is te omschrijven als: luid, herkenbaar en soms oorverdovend. Haar lach daarentegen is heerlijk en aanstekelijk.
Maar bovenal heeft ze een hart van goud. Leentje bouwt op, breekt af en ruimt op, een echte regelaar. Alles waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken staat ze vooraan. Ze is elke dag aanwezig, (letterlijk ELKE DAG!), om de ballenbakken en kasten te openen en te sluiten. Basketball is haar leven. Batouwe is haar leven. En Batouwe is Leentje.