Clubheld van het jaar | Jeroen

Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden. Natuurlijk hebben wij heel veel clubhelden in Bemmel. Dit jaar zijn daarvan twee helden van Batouwe genomineerd. Jeroen is een van de genomineerden.

Clubheld van het jaar | Jeroen

Stem op Jeroen

Zonder vrijwilligers geen vereniging, dat weten we allemaal. Bij Batouwe Basketball zijn veel gezinnen en families actief betrokken bij de dagelijkse organisatie van de Bemmelse vereniging. De familie Duifhuizen is daar een mooi voorbeeld van. Allemaal zijn ze verweven met de club, is het niet op het veld, dan zijn ze actief in commissies of bezig met ander vrijwilligerswerk. Jeroen Duifhuizen is genomineerd als onze Clubheld omdat hij al jaren van onschatbare waarde is voor Batouwe Basketball. Een duizendpoot die als bestuurslid ontelbare zichtbare en onzichtbare uurtjes besteed aan de club. Maar daarnaast ook als trainer op het veld staat en tevens kartrekker is van veel mooie projecten. Met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en een nog groter clubhart is hij een van onze helden!