Shoot the lights out camp | Geef je op!

Wil jij werken aan je schottechniek? Dan is dit kamp wat voor jou!

Jonge basketballers die aan hun schottechniek willen werken, kunnen dat doen onder leiding van Kees Akerboom junior, een van de beste schutters uit de geschiedenis van het Nederlandse basketball. Op 22 en 23 december is Akerboom van de partij bij het ‘Shoot the lights out’ Camp in Nijmegen.

De deelnemers krijgen niet alleen advies van voormalig prof en international Kees Akerboom junior. Ook onze eigen hoofdcoach van de Dreamfields Dolphins, tevens assistent-coach van het Nederlands mannenteam, Matthew Otten is aanwezig. Vincent van Sliedregt (hoofdcoach TBG Dragons), maakt het ervaren team compleet.

Het kamp richt zich op het verbeteren van je schot techniek. De trainers gaan in op het voetenwerk, opbouw en mechaniek van het schot. Daarnaast besteden ze ook aandacht aan het lezen van situaties op de vloer, mentaliteit en trainingsmethodiek, om tot het beste schot te komen.

Shoot the lights out camp | Geef je op!

Doelgroep: jongens en meiden met een missie van 8 t/m18 jaar.
Kosten: honderd euro (inclusief lunch en gezellige kerstsfeer).
Locatie: sporthal De Horstacker in Nijmegen
Wanneer: 22 en 23 december van 10.00  tot 16.00 uur.
Aanmelden: via de site van TBG Dragons.
Social media: volg Shoot the lights out op Instagram en Facebook.