BBA | Update | Nieuw schema & locatie

We zijn al weer een paar maanden bezig en wat gaat het lekker! Zowel op zondag als op de woensdag wordt er lekker fanatiek getraind. Hierbij brengen we jullie op de hoogte van het aangepaste BBA schema op zondag. En kunnen jullie wat leuke filmpjes van de trainingen bekijken. Volg ons op Facebook en Instagram voor alle foto’s, filmpjes en updates!

LET OP | Aangepast schema op zondag

BBA zondag

De zondag trainingen voor alle kinderen van 5 t/m 17 jaar in de regio zijn een groot succes. Jong en oud trainen onder leiding van Anouk, Anouk en Catie. Daarnaast krijgen we elke week bezoek van de Dreamfields Dolphins en de dames van Lekdetec. Bekijk hieronder het aangepaste schema  en de locatie* voor de aankomende weken!

*Sporthal de Heister, De Heister 1, 6681 CV Bemmel

Schema
  • 8 dec | 10.00-12.00u | De Heister, Bemmel
    15 dec | 10.00-12.00u | De Heister, Bemmel
  • Van 22 dec t/m 5 jan heeft de BBA een kerstbreak
  • 12 jan t/m 16 feb | 10.00-12.00u | De Heister, Bemmel
  • Vanaf 23 februari trainen we weer elke week in de Schaapskooi
BBA selectie

Dit jaar zijn we weer gestart met de woensdag BBA! Tijdens deze extra training krijgen geselecteerde kinderen van Batouwe de kans extra te trainen op een hoger niveau dan dat ze gewend zijn bij hun eigen team. Op deze manier willen we een selecte groep talenten de kans bieden zich sneller en naar een hoger niveau te ontwikkelen. Vladimir da Costa is de vaste skill trainer zijn voor de BBA selectie. Bekijk het team!

BBA | Update | Nieuw schema & locatie