Decathlon Scholierentoernooi 2020

Scholieren basketballen in Bemmel

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt traditioneel het Scholierentoernooi georganiseerd door Batouwe Basketball. Dat doen we samen met onze partner Decathlon Arnhem. En WAUW! Wat hebben we twee mooie dagen gehad. Het Decathlon Scholierentoernooi in Bemmel was wederom een groot succes. Zoveel kinderen, blije gezichtjes, strijd, passie en plezier. Daar krijgen we geen genoeg van bij Batouwe Basketball.

Op dag 1 kwamen groep 4 t/m 6 kwam in actie in de Schaapskooi. Wat een fanatieke jonge basketballertjes hebben wij gezien! Wij feliciteren T Holthuus en Sterrenbos met de eerste prijs! Op vrijdag kwamen groep 7 & 8 in actie en wederom vielen de basketballers van Sterrenbos in de prijzen, gefeliciteerd!

Dank aan de organisatie en alle geweldige vrijwilligers die dit mooie evenement hebben mogelijk gemaakt. Ookย EHBO Vereniging Bemmel – Haalderen was er weer bij. Bedankt allemaal.

Tot volgend jaar!

PS. Check voor een impressie de foto’s hieronder