Kay Biesters moet stoppen bij Dreamfields Dolphins

Op deze Blue Monday hebben we daadwerkelijk minder leuk nieuws te melden. Kay Biesters moet noodgedwongen stoppen met basketballen. Blessureleed hield Kay al een groot gedeelte van het seizoen aan de kant. En afgelopen week kreeg hij, na verschillende onderzoeken, te horen van de arts dat hij nooit meer kan basketballen. Te veel kraakbeenschade aan zijn knie om nog in actie te komen.

Kay Biesters moet stoppen bij Dreamfields Dolphins

Een enorme aderlating voor zowel de Dreamfields Dolphins en Kay zelf. Te jong om te stoppen en nog veel te veel om te laten zien. Rennen, duiken, vliegen. Met Kay op het veld gebeurde er wat. We zullen deze Bemmelse warrior gaan missen binnen de lijnen. Uiteraard gaat gezondheid voor alles en komen er voor Kay nog een heleboel mooie dingen op zijn pad. Maar voor nu is het flink balen. Wij wensen Kay veel sterkte!