Super Saturday 7 maart

Zaterdag 7 maart is de laatste SUPER SATURDAY van dit seizoen. Zorg dat je erbij bent! De Dolphins spelen tegen Almere Pioneers. De dames van Lekdetec.nl nemen het op tegen Binnenland. Maar er zijn nog meer leuke wedstrijden!

VOLLEDIG PROGRAMMA
10.15u | X12-2 – Arnhem Eagles
10.15u | M18-1 – Arnhem Eagles
12.45u | V20-1 – Binnenland
15.15u | Dames 2 – Uitsmijters
17.45u | Dreamfields Dolphins – Almere Pioneers
20.30u | Lekdetec.nl – 4Consult Binnenland

Super Saturday 7 maart

DOLPHINS – ALMERE PIONEERS
De Dreamfields Dolphins voeren de ranglijst van de promotiedivisie nog steeds aan, maar het is dringen geblazen aan de top. Zowel CobraNova als Grasshoppers zitten het team van Matthew Otten op de hielen. Na een break van twee weken vanwege interlands van het NL Team is het belangrijk dat de Dolphins scherp uit de kleedkamer komen zaterdag.

LEKDETEC – BINNENLAND
De dames van Lekdetec verloren vorige week nipt van Binnenland in de halve finale van de Nederlandse beker. Het team van Daan de Heus laat wisselende resultaten zien, maar zal toch revanche willen op de verliespartij van vorige week. De play offs zijn ver weg, maar de dames zullen zich aankomende weken toch van hun beste kant willen laten zien.

Pas en bestel het nieuwe Batouwe tenue tijdens Super Saturday!

Zaterdag 7 maart is Snelders Sport aanwezig tijdens Super Saturday. Ze nemen verschillende passets mee zodat je het nieuwe Batouwe tenue kunt passen en direct kunt bestellen.

HOE EN WAT?
Van 18.30u tot 20.30u tenue passen in De Schaapskooi
Pinnen is mogelijk
Inclusief bedrukking van jouw nummer
Gratis thuisbezorgd!

PRIJZEN
Setprijs tenue € 59,95
Prijs los shirt € 34,95
Prijs los short € 29,95

Super Saturday 7 maart