Trainingen basistechniek en spelregels voor ouders

Leer de basisregels van het basketball bij Batouwe

Naast enthousiaste leden zijn wij als club natuurlijk altijd op zoek naar ouders met interesse in het spelletje. Verschillende ouders hebben de afgelopen periode aangegeven geïnteresseerd te zijn in trainingen en het leren beheersen van de basis spelregels. Als club willen wij hier graag in tegemoet komen. In de periode tussen eind april en eind mei willen wij graag een aantal trainingen organiseren waarbij de techniek en de spelregels in de basis worden uitgelegd. Uiteraard zijn dit actieve trainingen waarbij we ook in spelvorm bezig gaan. De data van deze trainingen moeten nog bepaald worden, maar deze zullen we na aanmelding met u communiceren waarbij we uitgaan van een doordeweekse avond in de eerder beschreven periode.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd en zou je graag willen deelnemen stuur dan een mailtje naar activiteitencommissie@batouwebasketball.nl en vermeld daarbij de volgende informatie:
  • Voornaam / achternaam
  • Ouder van
  • Eerdere ervaring (weinig-veel)
  • Voorkeursdagen (maandag t/m vrijdag)

Mochten er vragen zijn dan neem dan contact op met het hierboven beschreven e-mailadres.

 

Graag tot dan!

Namens de activiteitencommissie,
Herbert Bosch, René Duifhuizen, Simon Scholten
Batouwe basketball