Thuiswerken en toch fit blijven!

Tips om thuis te werken en fit te blijven | door onze partner ATMR

Nu we massaal thuiswerken en onze sociale (buiten) leven zo goed als stil ligt, snakken we allemaal naar een beetje beweging. Thuiswerken geeft nu eenmaal minder afwisseling. Met de HAG Capisco lijn, verkrijgbaar bij ATMR, haal je de ideale kantoorstoel in huis. Je kunt er namelijk niet alleen fantastisch mee werken, je komt ook toe aan de gym activiteiten!

Meer weten over de Capisco lijn voor thuis of op kantoor? Bekijk de brochure of neem contact op met AMTR via www.atmr.nl

Bekijk de thuis gymtips hieronder

Thuiswerken en toch fit blijven!

 

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.