Trainingsschema 2020-2021 bekend

We gaan weer beginnen!

Een nieuw basketball seizoen staat voor de deur, een deur die in maart ineens voor ons gesloten was. Nu gaat hij weer open en kunnen we weer lekker gaan basketballen en zien we elkaar weer op en rond het veld, bij leuke toernooitjes, wedstrijden en evenementen!

Het heeft even geduurd, maar het is ons gelukt om alle teams van peanuts tot en met heren en dames 1 in De Schaapskooi te laten trainen. Mede door de competitie indeling en de leeftijden van de teams was het een lastige puzzel en koste het dit keer veel tijd. Iedereen bedankt voor het geduld van afgelopen weken.

Hierbij de trainingstijden en zaalindeling voor het aankomende seizoen 2020-2021

De trainingen starten weer vanaf maandag 17 augustus. Hopelijk zien we jullie vanaf dan allemaal weer terug in De Schaapskooi!