Basistraining & spelregels voor ouders

Ben jij een enthousiaste basketball ouder?

Vorig seizoen hebben wij ouders van leden geïnformeerd over de mogelijkheid om als ouder/verzorger kennis te maken met basketball. Hiervoor wilden wij destijds als vereniging enkele trainingen organiseren waarin we zowel spelregels als simpele oefenstof zouden behandelen. Deze trainingen konden in mei helaas geen doorgang vinden, maar gezien de eerdere enthousiaste reacties gaan we deze trainingen nu alsnog organiseren!

Doe mee!

We hebben heel veel enthousiaste leden bij Batouwe Basketball. Naast enthousiaste leden willen wij als club natuurlijk ouders met interesse in het spelletje graag tegemoetkomen en de onderlinge verbinding vergroten. Hiervoor organiseren we als vereniging vier trainingen waarin we diverse onderwerpen met verschillende trainers behandelen:

  • Woensdag 16-09 21:00-22:15 (Theorie training, Spelregels, Praktijk)
  • Woensdag 23-09 21:00-22:15 (Praktijktraining)
  • Woensdag 30-09 21:00-22:15 (Oefenstof en opbouw training)
  • Woensdag 07-10 21:00-22:15 (Wedstrijdsituatie)

Tijdens deze trainingen wordt de techniek en de spelregels in de basis uitgelegd. Stapsgewijs bouwen we deze trainingen op waarbij we afsluiten met een onderlinge wedstrijd. Uiteraard zijn dit actieve trainingen waarbij we dus in spelvorm bezig zijn. Uiteraard is het geen verplichting om alle trainingen bij te wonen, minder mag ook.

Ben jij geïnteresseerd en zou je graag willen deelnemen stuur dan een mailtje naar activiteitencommissie@batouwebasketball.nl en vermeld daarbij de volgende informatie:

  • Voornaam/ achternaam
  • Ouder van
  • Eerdere ervaring
  • Aanwezigheid op de welke dagen

Na aanmelding sturen wij een ontvangstbevestiging.
Mochten er vragen zijn dan neem dan contact op met het hierboven beschreven e-mailadres.

Graag tot dan!

Namens de activiteitencommissie,
Herbert Bosch, René Duifhuizen, Simon Scholten