Michael Schuurs nieuwe coach Dreamfields Dolphins

Bemmel – Michael Schuurs wordt aankomend seizoen de trainer en hoofdcoach van het eerste mannenteam van Batouwe Basketball, de Dreamfields Dolphins, uitkomend in de promotie divisie.

Hoewel de meeste basketbalcompetities nog stilliggen, zijn achter de schermen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen volop aan de gang. De 43-jarige Schuurs is geen onbekende in de basketballwereld. Eerder actief bij de Matrixx Magixx (eredivisie) en in Hongarije, komt hij nu over van Wyba uit Wijchen, waarin hij de afgelopen drie seizoenen actief was in de eerste divisie.

Michael neemt het roer over van Matthew Otten, onder wie de Dreamfields Dolphins een uitstekend seizoen kende. Met het aantrekken van Schuurs haalt Bemmel opnieuw een ervaren trainer in huis. Bestuurslid Herm Timmermans is erg enthousiast over de nieuwe aanwinst: ‘’We willen met de Dreamfields Dolphins meedoen in de top van de promotie divisie, met een mix van ervaren jongens en talenten. Michael brengt de kennis en ervaring die we zoeken, bovendien is hij een gezicht uit de regio.”

Michael: ‘’Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Dreamfields Dolphins. Een nieuwe uitdaging, bij een mooie club met ambitie.’’

foto: David van Haren, via de Gelderlander