Evi Dekker naar Lekdetec

Versterking voor dames 1

Evi Dekker komt aankomend seizoen uit voor Lekdetec.nl uit Bemmel. De 23-jarige guard komt over uit Engeland, waar ze twee seizoenen speelde voor NTU en University of Nottingham.

Kort voor het seizoen werd bekend dat Evi niet meer uit zou komen voor Triple Threat uit Haarlem. Toen dat nieuws naar buiten kwam heeft Lekdetec.nl snel het contact gelegd met de schutter. Het team van Lekdetec.nl is blij met de versterking voor aankomend seizoen. Hoofdcoach Jeroen van Vugt: ‘’Evi past qua speelstijl goed bij het soort basketball dat we willen spelen. Een uitstekende schutter die de nodige snelheid en agressiviteit meebrengt.’’

Evi Dekker naar Lekdetec

Evi begint met basketballen bij BV Hoofddorp. Op haar 16e sluit ze aan bij het CTO in Amsterdam. Na vier jaar bij het opleidingsprogramma vervolgt ze haar carrière in Engeland.Evi is daarnaast actief geweest bij diverse 3×3 en 5×5 nationale selecties heeft de nodige (jeugd) EK’s en WK’s achter haar naam staan.