Batouwe Kidsclub start 3 oktober

Wij zijn verheugd om te mogen vermelden dat we ook de kidsclub (voorlopig) weer op gaan starten! Vanaf zondag 3 oktober gaan we weer van start met de vrije training op de zondagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur, waarbij we sport en spel combineren en spelplezier centraal staat. We hebben echter nog wel de nodige uitdagingen die we graag met jullie delen.

De afgelopen jaren heeft de kidsclub vanuit de Stichting gedraaid op de niet aflatende inzet van Anouk Biesters en de vele vrijwilligers die haar ondersteunden, maar we zijn helaas op het punt aangekomen dat het voor Anouk en de meeste van de deze vrijwilligers niet meer te combineren is met de andere werkzaamheden als studie of baan. De vraag is neergelegd bij Batouwe om de kidsclub over te pakken, waarbij we de training iedere week zouden willen organiseren met een speler van Lekdetec en een speler van de Dreamfields Dolphins. Samen met Anouk heeft Simon overlegd over hoe dit dan opgepakt zou kunnen worden en is het organisatorische stukje ondertussen opgelost. Hiervoor is iemand gevonden die dit zou willen overnemen. Wat wij echter nog missen momenteel is een, of twee (enigzins) ervaren trainers (idealiter met een stukje basketbalachtergrond) die zich zouden willen ontfermen over de spelers en speelsters die komen ondersteunen en hierin de sturing en begeleiding kan bieden die nodig is.

Ben jij goed in en kun je ons helpen met:
Het aansturen van spelers en speelsters van Lekdetec en Dreamfields Dolphins tijdens oefeningen (didactische coaching over de omgang met kinderen)
Het verzorgen van de training, of delen van de training en oefeningen bijsturen op moeilijkheidsgraad, of op de groep die voor je staat
Samenwerken met onze coรถrdinator (Patricia Bosch) die als contactpersoon fungeert
Het kort voorbereiden van de trainingen in een vaste opzet en gericht op de ontvangst van spelers en ouders waarvoor de sport zowel bekend als onbekend kan zijn
Ben jij, of ken jij iemand die dit voor ons op zou kunnen en willen pakken dan horen wij het graag! Laat je vooral niet afschrikken door de bovenstaande schets, want wij zoeken natuurlijk bovenal iemand die met hetzelfde enthousiasme als wij aan gang zou willen gaan om de kidsclub wederom tot een succes te maken dit jaar! Heb je interesse neem dan even contact op met Simon via de mail: simon.scholten@batouwebasketball.nl, of mobiel: 06-48180733.

De kidsclub loopt voorlopig van zondag 3 t/m zondag 31 oktober waarin het ons hopelijk gaat lukken om voor die tijd de ondersteuning te regelen die echt hard benodigd is. Na zondag 23 oktober zullen wij jullie informeren over het vervolg en over eventuele doorgang of stoppen. De nood is echter hoog en wij hopen dan ook op de benodigde ondersteuning, omdat het natuurlijk doodzonde zou zijn als we dit seizoen geen voortgang kunnen geven aan een van de mooiste trainingen die we de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen.