Worden onze Dolphins Nederlands kampioen?

DREAMFIELDS DOLPHINS IN HALVE FINALE VAN FINAL 4

Het team van Michael Schuurs is, na de winst op UBALL Utrecht, op een mooie derde plek geëindigd in de competitie. Dat betekent dat de Dolphins zich hebben geplaatst voor de Final 4, een uitstekende prestatie! Aankomend weekend barst de strijd om het kampioenschap los. Naast de Dreamfields Dolphins hebben Lokomotief, Attacus en Noordkop zich geplaatst voor de Final 4.

PROGRAMMA FINAL 4
Aanstaande zaterdag nemen de Dreamfields Dolphins het in de halve finale op tegen Attacus. Het team uit Veghel is tweede geëindigd in de competitie, dat betekent zij het thuisvoordeel hebben. Uiteraard willen we met zo veel mogelijk fans richting Veghel om onze mannen aan te moedigen. Bij winst plaatst het team uit Bemmel zich voor de finale, die gespeeld wordt maandag Tweede Pinksterdag. Maar zover is het nog niet, laten we ons eerst klaar maken voor een spannende pot basketball aanstaande zaterdag!

GAMETIME 🏆

Zaterdag 4 juni | HALVE FINALE 
🏀 Attacus – Dreamfields Dolphins
⏰ 15.00 uur
📍 Veghel