Grote opkomst info-avond 11 juni!

BATOUWE WIL DE KOOI KOPEN!

Wat een geweldige opkomst tijdens de info-avond op dinsdag 11 juni! We hebben ons plan om De Kooi te kopen aan een grote groep leden, vrijwilligers en andere geïnteresseerden gepresenteerd. Bedankt dat jij erbij was!

Was je er niet bij? Geen probleem, we delen ons plan graag met je. We willen De Kooi kopen met behulp van een lening, maar we moeten ook zelf geld inzamelen. Het totale bedrag dat we zelf bij elkaar moeten krijgen is €500.000!

Hoe gaan we dit doen?

Iedereen kan een stukje van De Kooi kopen voor €250. Je krijgt dan een certificaat en verschillende voordelen, zoals tickets voor een thuiswedstrijd van Yoast United en een maand gratis fitness! Hoe meer certificaten je koopt, hoe meer voordelen je krijgt. Bij 20 certificaten krijg je zelfs een VIP-ticket voor alle Yoast United thuiswedstrijden en 10x personal training!

(Mocht het ons helaas niet lukken om het streefbedrag te halen, dan krijgen alle certificaathouders hun geld volledig terug.)

Naast de verkoop van certificaten gaan we ook verschillende inzamelacties organiseren om extra geld op te halen. Denk aan flessenacties en sponsorlopen; activiteiten die snel geld opleveren en leuk zijn om te doen.

Bekijk de presentatie

Op onze website kun je de presentatie van 11 juni bekijken.
Klik hier voor de presentatie: https://batouwebasketball.nl/algemene-presentatie-11-juni-v2/

Zo krijg je een goed beeld van onze plannen en kun je zien hoe je kunt helpen.

Hoe kun jij helpen?

We kunnen alle hulp gebruiken! Wil je een leuke actie organiseren om geld in te zamelen? Wil je vrijwilliger worden in een van de stichtingen? Ben je goed met financiën en wil je ons daarmee helpen? Of heb je een ander goed idee om het streefbedrag te halen? Meld je dan snel aan via secretariaat@batouwebasketball.nl

Meer info?

Zondag 16 juni a.s. tussen 10 – 12 uur zijn een aantal bestuursleden in De Kooi aanwezig om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Binnenkort zullen we alle gestelde vragen én de antwoorden ook op onze site plaatsen.

Houd onze socials in de gaten voor alle updates omtrent acties en plannen! Samen kunnen we het doen!