Batouwe heeft je hulp nodig!

Steun ons in de aankoop van 'De Kooi'

BAAS IN EIOGEN HUIS

Batouwe Basketball wil met jouw steun “De Kooi” kopen om de accomodatie te kunnen blijven gebruiken. Er zijn geen goede alternatieven en eigenlijk willen wij ook helemaal niet weg uit De Kooi. Onze vereniging is een begrip in heel Nederland waar we vele successen hebben kunnen vieren!

SAMEN MOET HET LUKKEN

De hal kopen kan de vereniging onmogelijk zelf. Daarvoor is er heel, heel, heel veel geld nodig. Geld wat wij als vereniging simpelweg niet hebben. Met de hulp van alle leden, hun ouders, familie, vrienden, kennissen en al onze basketball vrienden door heel Nederland kan dit plan lukken! Het moet lukken!

WORD MEDE EIGENAAR

Als wij allemaal voor een klein stukje eigenaar van de Batouwe Kooi worden dan zijn wij samen “baas in eigen huis”. De hal zou dan van ons allemaal zijn en dat betekent volop basketballen in de Batouwe Kooi. Uiteraard naast alle bestaande activiteiten zoals tafeltennis, fitnis, padel etc.etc..

Jij bent al voor € 100 mede-eigenaar een stukje van de Batouwe Kooi!
Steun Batouwe Basketball met je bijdrage!

Koop of doneer nu

Allereerst, als je koopt krijg je je geld terug mocht het niet lukken om ‘De Kooi’ te kopen. Bij een donatie is dat niet het geval, maar gaan wij alsnog het bedrag goed besteden en komt dit volledig ten goede aan de leden en onze activiteiten.

Bij koop wordt je mede-eigenaar en kijken we hoe wij je hiervoor kunnen belonen. Dit zijn we nog aan het uitwerken. We willen iedereen een gepast aanbod doen waarbij je het ingelegede bedrag in ca. 10 jaar zou kunnen terugverdienen.

Wil je ons steunen met een donatie dan mag dat natuurlijk ook. Wij zeggen toe dat dit enkel en alleen gebruikt zal worden voor het gestelde doel of ten goede komt aan de verening ook als het plan niet slaagt.

Maak hieronder je keuze, kopen of doneren.

Ik wil graag kopen

Totaal € -Ik wil graag doneren


Totaal: € -


* Hiermee machtig je Batouwe om het bedrag jaarlijks van je rekening af te schrijven via automatisch incasso. De eerste betaling doe je wel via iDeal. Daarmee geef je toestemming tot de automatische incasso.