Tafelcursus 2021-2022

Op dinadag 5 oktober van 18:45 tot 20:15 uur, worden er weer tafelcursussen georganiseerd in De Kooi. Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe het Digitale wedstrijdformulier ingevuld moet worden, het grote en kleine scorebord werkt (tijd, score, fouten) en hoe je de 24-seconden klok moet bedienen.

Deze cursus mag door iedereen bezocht worden. Daarbij is het belangrijk om te weten dat alle leden vanaf 14 jaar (U16) tafeldiensten moeten verrichten. Ben je bijna 14 jaar of ouder en je weet nog niet precies hoe een en ander werkt, dan is het heel goed om deze cursus te volgen.

De cursus staat ook open voor ouders. Het is prettig om een aantal ouders te hebben die een bijdrage kunnen leveren bij het tafelen, of een keer bij kunnen springen als de tafel niet volledig bezet is. Daarom is de tafelcursus ook voor ouders van harte aanbevolen.

Deze cursus is ook een goede voorbereiding voor het spelregelbewijs welke vanaf volgend seizoen voor alle leden vanaf 13 jaar verplicht zal worden vanuit de bond.