Decathlon

Even voorstellen.

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen ze de prijzen laag houden, maar hoeven zij geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

Decathlon heeft in Nederland momenteel 14 vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg en Enschede), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Sportstimulering in de regio

Partner van Batouwe Basketball

Decathlon (vestiging Arnhem Zuid) levert middelen en materialen, zoals ballen, hesjes, pionnen en nog veel meer. We zijn erg trots op dit partnership omdat we samen met Decathlon een bijdrage leveren aan sportstimulering in de regio. Zo organiseren we gezamenlijk een 3X3 toernooi en zijn we aanwezig bij de Decathlon in Arnhem tijdens de Nationale Sportweek. Spelers en trainers van Batouwe zullen op die dag kids laten kennis maken met basketball.

Interesse?

Benieuwd naar alle artikelen van de Decathlon? Neem een kijkje in de webshop!