Fairlight

Even voorstellen.

Fairlight is ruim 30 jaar een betrouwbare leverancier van licht- en geluidsapparatuur voor de professionele markt. Hun productenpakket bestaat uit toonaangevende A-merken die worden ingezet in theaters, poppodia, tv studio’s en live events.

Daarnaast hebben zij een eigen projectenafdeling die volledige turn-key projecten realiseert, van advies en ontwerp tot aan installatie. Dit gebeurt in samenspraak met de deskundige technische dienst, waar u ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud van producten.

Al producten van Fairlight zijn te bekijken in hun spectaculaire showroom in Bemmel, waar we naast demo’s ook trainingen en workshops organiseren.

Shirtsponsor van de Dreamfields Dolphins

Ondernemen & sport: een mooie combinatie!

Fairlight is al een aantal jaar sponsor van ons Heren 1 team, dit jaar spelend onder de naam Dreamfields Dolphins. Mede dankzij Fairlight hebben wij de stap naar de Promotiedivisie kunnen maken. Naast shirtsponsor heeft Fairlight een mooie bijdrage geleverd aan het entertainment in de Schaapskooi tijdens de thuiswedstrijden. Er hangt een geweldige geluids- en lichtinstallatie in de zaal zodat we een heerlijk sfeertje in Bemmel kunnen creëren!

Interesse?

Benieuwd wat Fairlight voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website!