Lekdetec.nl

Even voorstellen.

Lekdetec is de specialist in lekdetectie voor heel Nederland. Door de verschillende vestigingen en met een dienstverlening die gebaseerd is op meer dan 50 jaar ervaring zijn zij jouw partner bij elke lekkage. Van groot tot klein en van simpel tot complex, zij leveren een eindresultaat waar je op kunt bouwen.

Lekdetec is een moderne organisatie dat zich richt op het nauwkeurig opsporen en herstellen van lekkages in drukleidingen, waaronder waterleidingen, centrale verwarmingsinstallatie, elektrische en warmwater (vloer)verwarming, persluchtleidingen, koude leidingen, gasleidingen, rioleringen en afvoerleidingen, zonder hak- en breekwerk. Ook zijn zij specialist in het opsporen van dak en gevellekkages.

2x Nederlands kampioen onder de naam Lekdetec.nl

Trotse hoofdsponsor

Lekdetec.nl en Batouwe Basketball, al negen jaar een bijzondere samenwerking. Vanaf het moment dat dames 1 promoveerde naar de Nederlandse Eredivisie heeft Lekdetec.nl zich verbonden als hoofdsponsor en naamgever aan het team. Jan en Mariette Wilting zijn zeer betrokken ondernemers uit regio Lingewaard en fan van het eerste uur. Mede dankzij hun inzet wisten de dames in 2015 en 2017 de landstitel binnen te slepen.

Interesse?

Wil je weten wat Lekdetec.nl voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website!