Vrijwilliger worden?

Samen zijn wij Batouwe Basketball.

Batouwe Basketball zou niet bestaan zonder vrijwilligers. En wat hebben wij mooie crew! 

Onze trainers & coaches zijn elke week fanatiek bezig op het veld. Maar juist achter de schermen zijn er heel veel mensen die Batouwe Basketball tot en succes maken. Scheidrechters, tafelaars, teammanagers, opbouwers, iedereen helpt mee.

Ook bij Lekdetec.nl en de Dreamfields Dolphins staat er een geweldig team klaar. Scouts, tafelaars, video experts, de opbouwploeg, teammanagers. Zij zorgen er mede voor dat er topsport in Bemmel is. Ze staan ook wel bekend als de Bemmely Hills Crew.

Anouk & Quinty

”Elke week komen de kids weer met zo veel plezier naar de training, daar worden wij ook blij van!”

Casper Scholten

”Zorgen dat alles goed geregeld is voor de wedstrijd. Ik kan echt genieten van een topwedstrijd met een volle Schaapskooi.”

Harry Bremer

”Batouwe helpen, zelf in beweging blijven en mooie wedstrijd fluiten. Ik ben een trotse scheidrechter.”

Vacatures.

Scout Lekdetec.nl

Ben jij scherp in het bijhouden van statistieken en wil je zo een bijdrage leveren aan de prestaties van Lekdetec.nl? Dan ben jij de scout die we zoeken!

Video man/vrouw Dolphins

Elke thuiswedstrijd streamen wij live de wedstrijd van de Doreamfields Dolphins? Als jij deze topwedstrijden wilt filmen, laat het ons weten!

Muziek & Geluid Dolphins & Lekdetec.nl

Vind jij het leuk om met lekkere deuntjes het publiek te entertainen en een heerlijk sfeertje te creëren in De Schaapskooi? Dan ben jij de ‘DJ’ die we zoeken! We kunnen dit inrichten met behulp van laptop of Ipad, dus ervaring met met draaitafel is niet per se nodig.

Entertainment

Wil jij tijdens de wedstrijden van Lekdetec.nl & Dreamfields Dolphins het publiek entertainen met verschillende spellen zoals het 50 euro schot? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ook voor de allerkleintjes willen we leuke spelletjes organiseren. Laat ons weten als dit is voor jou is!

Crewmember

We kunnen altijd extra handjes gebruiken voor de opbouw en aankleding voor de wedstrijden en events in de Schaapskooi!