Lid worden?

Lid worden van de leukste club van Nederland

Aanmelden bij Batouwe

Lijkt basketball jou een leuke sport? Heb je zin om iedere week met een team samen te trainen en wedstrijden te spelen? Meld je dan aan als lid van Batouwe! Voordat je je aanmeld mag je vrijblijvend 3 keer meetrainen met een team van jouw leeftijdsklasse. Zo kun je het team en je train(st)er leren kennen en kun je ontdekken of je basketball een leuke sport vindt!

Op dit moment zitten de teams van de u8 en u14 helemaal vol. We kunnen deze kinderen dus niet inschrijven en werken op dit moment met een wachtlijst. Wil op deze wachtlijst komen dan horen we het graag. Mail dan naar secretariaat@batouwebasketball.nl

Join us!

”BASKETBALL, IT’S NOT JUST A SPORT,
IT’S A LIFESTYLE”

Bij welk team kom ik terecht en wanneer trainen zij?

Alle teams zijn ingedeeld op leeftijd. Ben je bijvoorbeeld 10 of 11 jaar, dan kun je meetrainen bij het team U12 (under twelve). Vanaf U16 zijn er jongens en meiden teams. Van enkele leeftijdsklassen zijn er twee teams, b.v. U12-1 en U12-2. Dit heeft te maken met het niveau waarop de teams spelen. Kom je voor het eerst trainen, dan train je mee met het tweede team.

Wanneer trainen de verschillende teams? 

Contributie

De contributie wordt in twee termijnen geïncasseerd. Deze termijnen zijn:

  • 1e automatische incasso: september
  • 2e automatische incasso: januari

Onderstaand zijn de contributiebedragen voor het huidige seizoen te vinden.

Rekeningnummer

Het bankrekeningnummer van Batouwe Basketball is:
NL 53 RABO 0105739383

Grote Club Actie

Bij de afschrijving van het contributiegeld wordt ook ieder jaar eenmalig €15,- afgeschreven voor 5 loten van de Grote Clubactie.

Clubtenue

Let op: clubkleding vanaf seizoen 2022-2023
Vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 (start augustus 2022) stappen we als vereniging over op gesponsorde clubkleding. Dit betekent dat er niet langer een clubtenue hoeft te worden aangeschaft. Het clubtenue zal in bruikleen worden verstrekt

Let's play

Ballen

Leden die spelen in U14 of hoger, moeten in het bezit zijn van een eigen leren basketball. Je kunt zelf een bal in de winkel kopen. Soms zijn er acties waarbij verenigingen goedkoper ballen kunnen aankopen. Informeer of er voor dit jaar een actie loopt.

Zet altijd duidelijk je naam of ander herkenningsteken op je eigen bal!

Afmelden

Heb je besloten om je af te melden als lid van Batouwe Basketball?
Laat het ons vóór 1 mei weten.