Lid worden?

Lid worden van de leukste club van Nederland

Aanmelden bij Batouwe

Lijkt basketball jou een leuke sport? Heb je zin om iedere week met een team samen te trainen en wedstrijden in het weekend te spelen? Meld je dan aan als lid van Batouwe! Voordat je je aanmeldt, mag je vrijblijvend 3 keer meetrainen met een team van jouw leeftijdsklasse. Zo leer je het team en je train(st)er kennen en kun je ontdekken of je basketball bij jou past!

 

Join us!

”BASKETBALL, IT’S NOT JUST A SPORT,
IT’S A LIFESTYLE”

Bij welk team kom ik terecht en wanneer trainen zij?

Alle teams zijn ingedeeld op leeftijd. Ben je bijvoorbeeld 10 of 11 jaar, dan kun je meetrainen bij het team U12 (under twelve). Vanaf U16 zijn er jongens-  en meidenteams. Sommige leeftijdsklassen hebben meerdere teams, b.v. U14-1 / U14-2 én een U14-3. Dit heeft te maken met het niveau waarop de teams spelen. Kom je voor het eerst trainen, dan train je mee met het tweede of derde team.

Wanneer trainen de verschillende teams? 

Contributie

De contributie wordt in twee termijnen geïncasseerd. Deze termijnen zijn:

  • 1e automatische incasso: september
  • 2e automatische incasso: januari

Onderstaand zijn de contributiebedragen voor het huidige seizoen te vinden.

Rekeningnummer

Het bankrekeningnummer van Batouwe Basketball is:
NL 53 RABO 0105739383

Grote Club Actie

Bij de afschrijving van het contributiegeld wordt ook ieder jaar eenmalig €15,- afgeschreven voor 5 loten van de Grote Clubactie.

Clubtenue

Batouwe Basketball speelt uiteraard in een eigen clubtenue in de kleuren wit met rood. Dit tenue wordt gesponsord door Cool at Work, The Agile Testers, VDP beveiliging en Errea. Per seizoen ontvang je het tenue met je eigen rugnummer in bruikleen. Als het niet meer past kun je via het secretariaat een passende maat aanvragen. 

Het clubtenue ontvang je in bruikleen, wat betekent dat je het moet retourneren als het te klein is, of als je stopt. Wees daarom netjes en zorg ervoor dat het altijd stralend wit is! Deze tenues mogen alleen tijdens wedstrijden worden gedragen! Tijdens een training draag je eigen (basketball)kleding.

Geen kleding voor trainingen? Check dan snel onze webshop https://www.errea.nl/clubshop-bc-batouwe/

 

Let's play

Ballen

Leden die spelen in U14 of hoger, moeten in het bezit zijn van een eigen leren basketball. Je kunt zelf een bal in de winkel kopen. Soms zijn er acties waarbij verenigingen goedkoper ballen kunnen aankopen. Informeer of er voor dit jaar een actie loopt.

Zet altijd duidelijk je naam of ander herkenningsteken op je eigen bal!

Afmelden

Heb je besloten om je af te melden als lid van Batouwe Basketball?
Laat het ons vóór 1 mei weten.