Over ons

Teamwork

Spelers, trainers, coaches, vrijwilligers, scheidsrechters, sponsoren, partners en fans. Samen zijn wij Batouwe Basketball.

Plezier voor iedereen

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet. Bij alle activiteiten die wij organiseren speelt ‘fun’ een belangrijke rol.

Talent is overal

Ontwikkel jezelf als speler, trainer, scout, tafelaar of scheidsrechter. Samen ontdekken we jouw talent. The sky is the limit. 

Respect

Respect binnen en buiten het veld. Tegen elkaar, tegenstanders, coaches en scheidsrechters.
Niet af en toe, maar altijd.

0+
Leden
0+
Teams
0
Vrijwilligers
0
Partners
Home of Lekdetec.nl & Dreamfields Dolphins

Batouwe Basketball

Batouwe Basketball is al meer dan 40 jaar een toonaangevende vereniging in Bemmel. Het eerste damesteam en speelt onder de naam Lekdetec.nl in de Vrouwen Basketball League. Het mannenteam, De Dreamfields Dolphins, komen landelijk uit in de Promotie divisie. De organisatie van deze twee teams is ondergebracht bij Stichting Topbasketball Lingewaard.

Teams

Benieuwd naar onze toppers?
Check it out!

Even voorstellen.

Batouwe Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Vervolgens kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en wellicht wel naar ons vrouwen 1 of mannen 1 team.
 
Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Naast de inzet van trainers, coaches en begeleiders en bestuursleden vragen we ook van onze leden om zich in te zetten voor de vereniging. Naast het organiseren van trainingen, wedstrijden en cursussen verzorgen wij als vereniging ook nog andere (jaarlijkse) leuke activiteiten zoals het scholierentoernooi, familie- en vriendentoernooi, jeugdkamp en clinics.

Batouwe Basketball

Batouwe Basketball is de grootste basketballvereniging in de regio. Van peanuts, mini’s tot recreanten: je bent altijd welkom om in Bemmel te basketballen.

Lekdetec.nl

Het eerste dames team komt onder de naam Lekdetec.nl uit in de Vrouwen Eredivisie.

Dreamfields Dolphins

Ons eerste mannenteam komt onder de naam Dreamfields Dolphins uit in de Promotiedivisie

Ready to join Bemmely Hills?

Wil jij basketballen bij Batouwe Basketball of je inzetten als trainer, vrijwilliger of scheidsrechter? Je bent welkom bij de leukste club van Nederland! Stuur ons een mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.