Vrienden van Batouwe

Samen zijn we Batouwe Basketball.

Als vereniging maken we er met z’n allen een feestje van. Spelers, trainers, coaches, scheidsrechters, fans, sponsoren en vrijwilligers. Samen zijn wij Batouwe Basketball. Om onze mooie ambities waar te kunnen maken zijn financiële middelen noodzakelijk. Gelukkig hebben we aantal geweldige partners aan ons weten te binden. Maar alle steun is uiteraard meer dan welkom. Wist je dat je ook als ‘Vriend van Batouwe’ ons een warm hart toe kan dragen?

Onze vereniging steunen? Dat kan!

Word ook 'Vriend van Batouwe'

Word jij ook ‘Vriend van Batouwe?’ Met een grote groep donateurs maken we in de toekomst nog meer mogelijk. Voor zowel de breedtesport, jeugdopleiding, de Batouwe Basketball Academy en onze landelijk spelende teams. Voor naar keuze 10/20/50/100 euro per seizoen, ben jij Vriend van Batouwe en steun je onze mooie vereniging. Jouw naam wordt (indien gewenst) vermeld op een groot scherm in de Kooi.

 

Kosten: Donatie van naar keuze €10/€20/€50/€100 per jaar

Totaal: € -


* Hiermee machtig je Batouwe om het bedrag jaarlijks van je rekening af te schrijven via automatisch incasso. De eerste betaling doe je wel via iDeal. Daarmee geef je toestemming tot de automatische incasso.