Samen aan de slag

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Dat is het motto bij de ontwikkeling van het Lingewaards Sportakkoord.

Op vrijdag 25 oktober werd tijdens een feestelijke bijeenkomst het Lingewaards Sportakkoord gepresenteerd. Het sportakkoord laat zien hoe we samen kunnen zorgen voor een nog sportiever en gezonder Lingewaard. Bekijk hier het sportakkoord. Maar liefst 58 partners ondertekenden het sportakkoord en werden daarmee supporter van het Lingewaards Sportakkoord. Wil jij ook nog meedoen? Dat kan! Meld je hiervoor bij Sportcoach Nick v/d Ham via n.vanderham@swlingewaard.nl.

Op 15 en 17 april gingen we samen met betrokken partners aan de slag tijdens startbijeenkomsten. Bijeenkomsten vol inspiratie en energie. En vooral veel betrokken spelers in het sportveld van Lingewaard.

Vanuit de startbijeenkomsten zijn een aantal thema’s geformuleerd. Deze zijn begin juni in themabijeenkomsten met partners besproken. Per thema zijn concrete doelstellingen en acties uitgewerkt in een concreet sportakkoord. Tijdens een open inloop op donderdag 3 oktober waren veel partners op de been om zich te verbinden aan het lokaal sportakkoord. Veel partners hebben aangegeven om met bepaalde actiepunten aan de slag te gaan.