Dweilcamping: van 10 tot 13 juni handjes gezocht!!

In het tweede weekend van juni wordt in Bemmel jaarlijks het Nederlands kampioenschap voor Dweilorkesten georganiseerd. De afgelopen jaren organiseerde een team van SC Bemmel de Dweilcamping. Wilfred de Man en Wim van den Bosch, beiden als recreant actief in onze vereniging, werden benaderd om die rol over te nemen en daar is positief op gereageerd. Wim en Wilfred zijn de eigenaren van Stichting CAZAZ, een organisatie die mensen een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt. Batouwe en Cazaz organiseren samen de Dweilcamping. Niet alleen de  jongeren vanuit CAZAZ kunnen helpen tijdens het weekend maar er zijn meer handjes nodig. We zijn op zoek naar basketballers, vrijwilligers en ouders!

De activiteitencommissie gaat nu op zoek naar vrijwilligers die dat weekend willen helpen. De camping wordt ondergebracht in onze eigen Kooi en dat is nieuw. Het gaat om mensen die helpen bij het inrichten en opruimen van de Dweilcamping,  de boel netjes, schoon en veilig weten te houden overdag maar ook ’s nachts. Helpen met uitdelen van het ontbijt en ondersteunen bij de BBQ op zaterdag.

De opbouw vindt plaats vanaf vrijdag 10 juni, de meeste orkesten komen op 11 juni en gaan zondagavond 12 juni weer naar huis. Enkele orkesten waaronder een grote groep uit Zweden gaan maandag 13 juni weer naar huis.

Met jouw inzet kan een mooi bedrag voor de vereniging worden verdiend!

De organisatie van de Dweilcamping stelt een rooster op, zodat we telkens over voldoende hulp kunnen rekenen. Het is de bedoeling om je bij de Activiteitencommissie aan te melden. Je kunt dan je voorkeur aangeven wanneer je beschikbaar bent en aan welke activiteit je denkt. De AC neemt contact op met de vrijwilligers voor de indeling.

Het kan natuurlijk zijn dat je voorkeur niet gehonoreerd kan worden omdat er voldoende vrijwilligers zijn. De organisatie kijkt dan in overleg waar je dan ingedeeld kan worden.

Aanmelden bij  activiteitencommissie@batouwebasketball.nl  graag vóór 1 juni.