Jeugdclinic & Glow in the dark toernooi

De laatste trainingsmaand is aangebroken. Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe teamindeling en met ons hoofd zijn we natuurlijk allemaal al een klein beetje bij volgend seizoen. Begrijpelijk, maar zoals beloofd willen we dit seizoen eerst nog op een fantastische manier gaan afsluiten! Naast het traditionele Batouwe Springcamp komen we dit jaar met een leuke extra activiteit voor alle kids tot en met 16 jaar en natuurlijk onze BBA deelnemers!

Jeugdclinic & Glow in the dark toernooi

Zondag 26 mei, van 10:30 uur tot 14:30 uur, organiseert Batouwe Basketball in samenwerking met de Stichting Topbasketbal Lingewaard een 3,5 uur durend programma met clinics van Dreamfields Dolphins en de dames van Lekdetec. nl. Na een kleine lunch houden we als afsluiting een Glow-in-the-dark Toernooi, waarbij we spelen in mixed teams met coaches van Heren en Dames 1.

Zorg dus voor kleding in neonkleuren, haal neon haarverf of andere accessoires in huis en leef je uit! Samen gaan we basketballen in het donker. Hoe meer iedereen oplicht in het donker, des te mooier het eruit ziet. Bovendien zijn er prijzen te verdienen voor de meest spectaculaire outfit!

Lijkt het jou super gaaf om mee te doen? Geef je dan vóór zondag 12 mei op via: batouwejeugdevent@gmail.com Deelname is gratis.

Jeugdclinic & Glow in the dark toernooi

Meehelpen?

Voor dit evenement kunnen we alle hulp gebruiken! Lijkt het je leuk om als ouder tijdens dit evenement mee te helpen, laat dit dan in de aanmeldingsmail weten!

Geef bij de aanmeldingsmail het volgende aan:
– Naam kind
– Leeftijd
– Team (of BBA deelnemer)
– Naam ouder mocht die komen helpen

Hopelijk zien we veel van jullie op zondag 26 mei!