Nieuw logo Batouwe Basketball

Vanaf aankomend seizoen (2019-2020) heeft Batouwe Basketball een nieuw logo. Nog steeds maken we gebruik van onze kleuren, rood, zwart en wit. Maar wel een nieuw fris jasje dat moderner en stoerder is en beter past bij onze club. Ook de vlinder die kenmerkend is voor Gemeente Lingewaard komt terug in het nieuwe ontwerp.

Nieuwe tenues en kleding

Tegelijkertijd met het nieuwe logo krijgen we ook een nieuw clubtenue. JAKO maakt het nieuwe tenue van Batouwe Basketball speciaal op maat. Dat betekent dat naast het nieuwe logo ook de letters Batouwe Basketball te zien zijn op de broek. De vlinder van Gemeente Lingewaard komt ook terug op beide zijkanten van het shirt. Uiteraard houden we bij het nieuwe tenue rekening met de stijl van het huidige tenue, zodat iedereen in zijn/haar bestaande kleding kan blijven spelen.

Nieuw logo Batouwe Basketball

Merchandise

Aankomend seizoen komt er nog iets heel gaafs aan! In samenwerking met JAKO en Marq ID gaan we een clubkledinglijn ontwikkelen. Dat betekent dat je straks in de webshop truien, joggingbroeken, trainingstenues, t-shirts, tassen, bidons etc. kan kopen met het nieuwe logo! Ook voor Lekdetec.nl en de Dreamfields Dolphins krijgen we mooie fanshirts.

Nieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe BasketballNieuw logo Batouwe Basketball

Nieuw logo Batouwe Basketball