Dolphins en Lekdetec op zoek naar tafelaars

Word jij vrijwilliger bij de wedstrijdtafel?

Ook al mogen we nog niet basketballen, we zijn in Bemmel al druk bezig met de voorbereidingen voor aankomend seizoen. Momenteel zijn we voor Lekdetec en de Dreamfields Dolphins op zoek naar vrijwilligers voor de wedstrijdtafel.

Bemmely Hills Crew

Wil jij deel uitmaken van de Bemmely Hills crew en je inzetten tijdens de wedstrijden van de topteams in Bemmel? Voor het scorebord, de tablet of de 24 seconden zoeken we nog extra vrijwilligers. Je maakt deel uit van een enthousiast team en draagt bij aan de prestaties van dames en heren 1.

Lijkt dit je leuk, dan kun je je aanmelden via kor.dejonge@batouwebasketball.nl
Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.