Oudertrainingen

Na het grote succes van de oudertrainingen het afgelopen jaar konden we natuurlijk niet anders dan op herhaling en daarom organiseert Batouwe Basketball opnieuw de zogenoemde oudertrainingen! Een reeks trainingen waarbij alle ouders kunnen kennismaken met ons prachtige spelletje! De oudertrainingen zijn vrij toegankelijk, laagdrempelig en voor iedereen conditioneel op te pakken, maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij hopen dat jullie net zo enthousiast worden over basketbal als wij dat altijd zijn!

De opbouw is simpel. We organiseren vier trainingen in de Kooi in Bemmel waarin alle basisfacetten van het spelletje worden uitgelegd. Deels is dit theorie, maar voor het overgrote deel staan we gewoon lekker op het veld om door middel van training te ervaren hoe leuk het spelletje is. We behandelen bijvoorbeeld spelregels, theorie over oefeningen, waarom we trainen met bepaalde oefeningen, wedstrijdsituaties en nog veel meer. De drie trainers helpen jullie door middel van uitleg en ondersteuning, maar beantwoorden ook alle vragen die tijdens de training nar voren komen.

Het programma van de trainingen vind je onderstaand:

Donderdag 7 oktober, 21:00-22:30 (theorie en praktijk)
Donderdag 14 oktober, 21:00-22:30 (praktijk)
Woensdag 20 oktober, 20:30-22:00 (theorie en praktijk)
Woensdag 27 oktober, 20:30-22:00 (wedstrijdsituaties)
Wil jij meedoen? Meld je dan voor dinsdag 5 oktober aan door een mail te sturen naar activiteitencommissie@batouwebasketball.nl. Vermeld hierbij het volgende:

Voornaam/ achternaam
Ouder van
Eerdere ervaring
Vereniging
Aanwezigheid op de welke dagen
Na aanmelding sturen wij een ontvangstbevestiging. Heb je vooraf nog vragen mail dan naar simon.scholten@batouwebasketball.nl.

Graag maken wij hier ook nog even melding van een eventueel nieuw recreantenteam. Naar aanleiding van de oudertrainingen vorig seizoen is er groep van enthousiaste ouders met trainer die graag als recreantenteam aan de slag zou willen gaan. Echter is het groepje wat zij momenteel hebben van 7 spelers en speelsters net iets te klein en zoeken zij nog een aantal spelers/speelster die aan zouden willen sluiten. Lijkt het jou leuk om deel te nemen, maar weet je niet zo goed of dit gaat lukken en wil je graag eerst een beeld vormen van wat het spelletje inhoudt dan zijn de oudertrainingen ideaal om kennis te maken met basketbal. Mocht je na de trainingen interesse hebben om aan te sluiten meld je dan bij de trainers!

Wij zien jullie graag de 7e tijdens de eerste training!