Try outs Dreamfields Dolphins

De Dreamfields Dolphins houden drie selectietrainingen voor het seizoen 2019-2020. Wil jij spelen bij een topteam in de promotiedivisie en jezelf ontwikkelen als basketballer? Kom naar de selectietrainingen op 21 mei, 28 mei en 4 juni in Bemmel.

Sportcentrum De Schaapskooi
Sportlaan 3
6681 CD Bemmel

Vragen? Stuur een mailtje naar herm.timmermans@batouwebasketball.nl

Leave a Reply

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.