Dames 2 zoekt coach & versterking

De toppers van dames 2 zijn voor aankomend seizoen op zoek naar een coach. Deze ladies komen uit in de 1e Klasse, houden van lekker trainen en heel veel gezelligheid. Een combinatie waar wij blij van worden, maar de nieuwe coach en nieuwe speelsters ook, geloof ons maar!

Iets voor jou?

Waar wacht je op, aanmelden maar! Via Jeroen.duifhuizen@batouwebasketball.nl

Leave a Reply

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.