VU20 tweede van Nederland

De VU20 meiden streden zaterdag 18 mei in de sfeervolle sporthal van Landstede om de Nationale titel tijdens de NBB Finals. Het team van Thijs Sloot, Kris Biesters en Jeroen Duifhuizen nam het op tegen de Orange Angels Academy, Na een goed eerste kwart, waarin beide teams wat last hebben van de spanning, gaat het redelijk gelijk op. In het tweede kwart nemen de meiden uit Amsterdam het voortouw en gaan met een voorsprong de kleedkamer in. Het derde kwart is duidelijk voor de Orange Angels. Batouwe weet moeilijk te scoren, lijdt veel balverlies en weet in de verdediging te weinig stops te maken. Op karakter doen de meiden in het vierde kwart nog wat terug. Ze strijden voor wat ze waard zijn, gaan door tot het laatste fluitsignaal en zorgen ervoor dat alle meegereisde fans nog één keer van deze toppers kunnen genieten.

De Orange Angels pakken uiteindelijk de winst met 58-45. Batouwe Basketball feliciteert het team en staf uit Amsterdam met hun kampioenschap. Maar wat zijn we trots op onze meiden, staf en dit bijzondere seizoen!

1 Response
  1. René Duifhuizen

    Trots op dit team en staf!!
    Mooi seizoen en eigenlijk het beste verenigingsteam. Want met alle respect:,de Orange Angels is geen club als Batouwe!