Dilara Lafatan versterkt Lekdetec.nl

Aankomend seizoen krijgt Lekdetec.nl versterking van de Turkse Dilara Lafatan. De 27-jarige Center/Power Forward speelde afgelopen seizoen voor Nesibe Aydin (Turkije).

Dilara heeft de nodige ervaring opgedaan in haar professionele basketball carrière. Haar jeugdopleiding genoot ze bij het sterke Galatasaray (1st Div.), waar ze 6 seizoenen speelde. Ze maakte op jonge leeftijd ook deel uit van het nationale jeugdteam van Turkije. Afgelopen seizoenen was ze actief bij onder andere BGD, Yakandogu (1e Div.), Bodrum Basketball (2e Div.) en Nesibe Aydin (2e Div). ‘’Ik kijk uit naar een nieuw buitenlands avontuur. Ik ken Nederland een beetje, mijn zus heeft er gewerkt. Ik ben benieuwd naar het team en heb zin in een mooi seizoen in Bemmel!’’ aldus Dilara.

‘’Met DilDilara Lafatan versterkt Lekdetec.nlara halen we een lange en fysiek sterke speelster in huis die onder de borden prima uit de voeten kan. Bovendien brengt zij de nodige ervaring mee op professioneel niveau, een mooie toevoeging voor dit team,’’ aldus hoofdcoach Daan de Heus.

Wij heten Dilara van harte welkom in Bemmel!